Logo Economo
  • Detalii credit

  • Detalii personale

  • Oferte

Căutam oferte de credit

Obțineți gratuit oferte de credite rapide și aveți șansa de a caștiga 400 lei!

Vezi aici regulament

Detalii credit

Suma dorită (lei)

Perioada creditului? (luni)

Com para ofertele creditelor de nevoi personale cu Economo.ro

Bine ai venit pe site-ul nostru de comparatii de credite de nevoi personale, destinatia ta de incredere pentru simplificarea informatiilor or de gasire a creditului potrivit pentru nevoile personale. lea corn functioneaza: incepi prin a ne spune putin despre preferintele tale., cum at fi suma pe care o cauti, perioada de rambursare si scorul tau de credit. Cu aceste informatii, instrumentul nostru de comparare intra in actiune, scanand o multitudine de optiuni de imprumut de la diferiti creditori in dear cateva momente, vei primi o lista personalizata de oferte de imprumut, aranjate in mod organizat pentru o cornparare usoara. Furnizam detalii importante, cum ar fi ratele dobanzilor, taxele o termenii de rambursare, astfel incat sa poe lua o decizie informata care sa se alinieze cu obiectivele tale financiare. Gandeste-te la not ca la "arhitectul" financiar care to conecteaza Cu imprumuturile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Tipuri de imprumuturi disponibile pe Economo

La Economo, poti gasi trei tipuri de imprumuturi: credite de nevoi personale, linii de credit si carduri de credit.

Credit rapid:

Us credit rapid, cunoscut si sub numele de credit pe termen scurt sau imprumut pe salariu, ofera persoanelor acces rapid la o surna mica de bash pentru nevoile financiare imediate. Procesul de aplicare si aprobare este rapid, durand adesea doar cateva ore, dar aceste imprumuturi yin de obicei cu dobanzi mai marisitaoesuplimentare. Este esential ca cei care solid.. astfel de imprumuturi sa ia in considerate cu atentie termenii costurile asociate inainte de a opta pentru aceasta solutie financiare rapid.

Informatii credite in functie de ofertele alese:

Perioada de finantare: minim 1 luna, maxim 60 luni

Suma finantata: minim 100 RON, maxim 25.000 RON

Rata dobanda: minim 0.001%, maxim 1.29%

DAE: minim 1,88%, maxim 4108%

Exemplu reprezentativ:

Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 4084%, dobânda este 1743.64 lei, iar suma totală de plată este de 2243.64 lei.

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale cu 186.97 lei.

Nota: Informațiile din acest exemplu sunt orientative, se referă la un anumit tip de produs și nu au valoare contractuală. Costurile contractării unui credit pot varia în funcție de tipul de produs pentru care sunteți eligibil în urma analizării situației dvs particulare.

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo