Logo Economo

Despre Economo

Despre Economo

 

Economo îți oferă un calculator online – pe care îl poți accesa oricând, de pe laptop sau dispozitiv mobil – menit să te ajute să alegi cele mai bune oferte pentru nevoile și bugetul tău. 

Te ajutăm să economisești prin alegerea celor mai bune oferte de asigurări, servicii de telefonie mobilă și internet. 

Calculezi – Compari – Alegi – Economisești!

 

 

Valorile noastre

 

Timpul înseamnă bani

 

Sigur că toți ne dorim cele mai bune oferte de servicii, care să ne acopere nevoile în întregime, pe care să ne putem baza, dar care să aibă și grijă de bugetul nostru.

Nu credem însă că asta trebuie să însemne o alergătură permanentă după cea mai bună ofertă. Nu trebuie să plătești cu timpul tău prețios o reducere a prețurilor. 

Calculatorul online de la Economo te ajută să economisești și timp, nu doar bani. 

 

Online este mereu mai simplu

 

Suntem în era digitală, când ne dorim să avem totul la câteva clickuri distanță. 

Ne-am obișnuit să ne facem rezervările online, să comunicăm cu oricine online, să facem cumpărături pentru orice direct de pe telefon. 

Poți alege online și cele mai bune oferte de la furnizorii tăi de – energie, telecom și asigurări. 

 

Meriți cele mai bune oferte

 

Este firesc să vrei cele mai bune oferte de pe piață și este firesc să le obții. Nu trebuie să faci o cercetare amănunțită și să intri dintr-un site în altul pentru simulări. 

Acesta este cel mai mare avantaj al unui calculator comparativ: introduci datele o singură data și obții o ofertă completă din care alegi furnizorul care oferă cel mai mic preț pentru produsul/serviciul care ți se potrivește. 

 

Cel mai bun furnizor merită să se evidențieze

 

Calculatorul nostru te ajută în primul rând pe tine, client, dar ajută și furnizorii buni să se evidențieze. Poate nu îi știi pe toți, poate campaniile de marketing nu au ajuns să îți aducă în față cel mai bun furnizor pentru tine. 

Prin calculatorul nostru însă, ne dorim să facem exact acest lucru: să lăsăm cele mai bune oferte, produse și servicii să iasă în față.

 

Oferim mereu mai mult decât aștepți

 

Poate ai intrat la noi doar pentru un calcul rapid pentru polița RCA, poate voiai doar o asigurare de călătorie sau poate doar cauți oferte pentru a-ți schimba furnizorul de energie. 

Odată ajuns la Economo, este foarte posibil să îți placă rapiditatea și exactitatea cu care obții ofertele și să folosești comparatorul nostru și pentru celelalte servicii și produse de care ai nevoie și pe care ți le punem la dispoziție.

 

Detaliile fac diferența

 

Credem că detaliile fac diferența. Calculatoare și comparatoare mai sunt. De când am construit însă Economo, am ținut cont pas cu pas de experiența clientului nostru. Călătoria lui prin portalul nostru trebuie să fie una ușoară și plăcută, să îl ajute să schimbe stresul de a fi nevoit să aleagă un serviciu/produs cu relaxarea unei decizii mai ușoare și mai rapide decât se aștepta.

 

 

Serviciile noastre

 

Calculatorul Economo te ajută să obții și să compari oferte de la asiguratori din diverse domenii esențiale în viața ta. 

 

Asigurări

 

Cu siguranță vrei să ai cele mai bune oferte de asigurare. Dincolo de asigurările obligatorii – RCA și PAD – ai nevoie și de asigurări facultative care să îți acopere nevoile reale de protecție, la un preț bun. 

 

 

Telefonie & internet

 

Furnizori sunt mulți și fiecare are o serie de oferte pe care este greu să le analizezi sau să le compari. Șansele să alegi un abonament de servicii care nu ți se potrivește sau pe care plătești mai mult decât merită sunt mari. Aici te ajuta Economo să alegi oferta perfectă pentru tine. 

 

 

Din ce se finanțează Economo

 

Avem contracte cu furnizorii de servicii prezentați în aceasta platformă. Susținerea noastră financiară vine din comisioanele primite în urma clienților pe care îi generam pentru ei.
Asta ne permite să oferim gratuit serviciile noastre clientului final, celui care are nevoie de serviciile furnizorilor din platformă. 
Este, așadar, în interesul nostru să avem cât mai mulți clienți mulțumiți, care aleg să contracteze servicii de asigurare, energie sau telecomunicații prin intermediul nostru. 

 

 

De ce să alegi să folosești Economo

 

Sunt multe motive pentru a folosi calculatorul comparativ de la Economo pentru contractarea serviciilor de care ai nevoie:

  • Este rapid și ușor de folosit;

  • Îl poți accesa oricând, de oriunde;

  • Îți oferă o viziune de ansamblu asupra ofertelor din piață;

  • Te ajută să alegi cea mai potrivită ofertă (raport calitate/preț);

  • Garantează valabilitatea ofertelor generate prin calculator.

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo