Logo Economo

Despre serviciile comercializate

Calculatorul Economo te ajută să obții și să compari oferte de la asiguratori din diverse domenii esențiale în viața ta. Cu siguranță vrei să ai cele mai bune oferte de asigurare. Dincolo de asigurările obligatorii – RCA – ai nevoie și de asigurări facultative care să îți acopere nevoile reale de protecție, la un preț bun. 

Serviciile noastre

Calculatorul Economo te ajută să obții și să compari oferte de la asiguratori din diverse domenii esențiale în viața ta. 

Asigurări
Cu siguranță vrei să ai cele mai bune oferte de asigurare. Dincolo de asigurările obligatorii – RCA și PAD – ai nevoie și de asigurări facultative care să îți acopere nevoile reale de protecție, la un preț bun. 

Asigurare RCA
Poți încheia o poliță RCA prin reprezentantul unui asigurator, al unui broker sau online, prin Economo. 

Decontare directă RCA
Dacă vrei să ai mereu controlul despăgubirii în caz de accident. 

Asigurare calatorie
Poți avea o călătorie fără griji doar dacă știi că ești asigurat împotriva oricărui risc.

Asigurare storno
Așa poți fi liniștit în cazul în care planurile de vacanță îți sunt afectate.

Asigurare sporturi extreme
Încheie o asigurare de călătorie pentru sporturi extreme și ai o vacanță reușită!

Telefonie & internet
Furnizori sunt mulți și fiecare are o serie de oferte pe care este greu să le analizezi sau să le compari. Șansele să alegi un abonament de servicii care nu ți se potrivește sau pe care plătești mai mult decât merită sunt mari. Aici te ajuta Eonomo să alegi oferta perfectă pentru tine. 

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo