Logo Economo

Oferte telefoane mobile cu abonament

Oferte la telefoane mobile – cumpără cel mai nou model de telefon mobil cu abonament lunar

Vezi ofertele

Cele mai bune oferte la telefoane mobile cu abonament

 

Prețurile telefoanelor mobile au crescut foarte mult. Este drept însă că și performanțele lor depășesc adesea performanțele unor laptopuri. În plus, le folosim intens în viața noastră de zi cu zi. Mulți aleg așadar să își cumpere telefoane mobile cu abonament, plătind lunar prețul acestora. 

 

 

Avantajele de a-ți lua telefon mobil cu abonament

 

Pe măsură ce prețurile pentru telefoanele mobile au crescut, tot mai mulți optează pentru a și le cumpăra cu abonament. 

Asta înseamnă că aleg un abonament de telefonie mobilă cu plată lunară, care include și costul telefonului mobil ales. 

În acest mod, ajungi să plătești un telefon de ultimă generație într-un an sau doi, cu rate de câteva zeci de euro, beneficiind, totodată, de servicii de telefonie mobilă și internet adecvate telefonului ales. 

Desigur, un calcul simplu arată ca prețul unui telefon mobil achitat astfel este mai mare decât dacă ar fi achitat integral, de la început. 

Însă, pentru cei care vor mereu cel mai nou model de telefon, este cea mai simplă metodă de a se asigura că îl pot schimba oricând, la un preț lunar accesibil. 

Accesând comparatorul de prețuri de la Economo, găsești ușor cele mai bune oferte de abonamente la telefonia mobilă prin care poți cumpăra un nou telefon.

 

Criterii de alegere a unui nou telefon mobil cu abonament

 

Când vrei un telefon mobil cu abonament poate fi greu să îl alegi exact pe cel care ți se potrivește. Poți simplifica însă procesul, dacă ții cont de câteva criterii.

Sistemul de operare: Poate folosești de ani buni iOS și atunci știi că ai nevoie de un iPhone. Sau poate ești fan Android sau vrei să faci trecerea de la unul la altul. Pornește de la asta în alegerea telefonului mobil.

Procesor: procesorul unui telefon mobil contează dacă vrei să îl folosești pentru jocuri sau aplicații care îl suprasolicită. Asigură-te că alegi un telefon mobil care te ajută să îți satisfaci nevoile. 

Spațiul de stocare: toate aplicațiile, pozele ocupă spațiu în telefonul tău. Cu cât ai mai multe, cu atât ai nevoie de un spațiu de stocare mai mare. 32GB ar fi un minim necesar. Cu 64GB ar trebui să te descurci fără probleme.  

Display-ul: Vrei un telefon cu ecran mare? Contează rezoluția? Intenționezi să te uiți la filme sau să folosești aplicații de grafică pe el? Toate acestea contează.

Rezoluția camerei: dacă folosești telefonul doar pentru uzul tău personal de zi cu zi, poate nu este vital să ai cea mai bună cameră. Câteva filtre din Instagram pot ajuta. Mulți folosesc însă telefoanele mobile pentru fotografii de calitate, pe care le utilizează chiar la taskurile de la serviciu. Dacă ești unul dintre ei, probabil cauți un telefon mobil cu o cameră de calitate înaltă.

Baterie: în medie, luăm telefonul mobil în mână de 150 de ori pe zi. Asta înseamnă că îl utilizăm chiar mai mult decât realizăm. S-ar putea să fie important pentru tine să ai o baterie care să te țină o zi întreagă. Asta dacă nu vrei să ai la tine tot timpul și o baterie externă...

Prețul: Chiar dacă îl iei cu abonament, tot este un preț lunar pe care trebuie să îl achiți. Gândește-te cât îți permiți să plătești și îngustează aria de căutare în acest mod.

 

Furnizori de telefoane mobile cu abonament

 

Dacă ai abonament la DIGI, ORANGE sau VODAFONE, știi deja că poți cumpăra telefoane mobile cu abonament. 

Majoritatea îți oferă posibilitatea de a încheia contracte pe 12 sau 24 de luni, timp în care achiți lunar atât serviciile de telefonie și internet, cât și prețul telefonului mobil ales. 

Cu toții au diverse oferte și promoții de care poți profita pentru a avea un telefon nou la cel mai mic preț. 

Întrebări frecvente:

Nu trebuie să schimbi furnizorul doar pentru că vrei acum un abonament care să includă și plata pentru un nou telefon mobil. Trebuie doar ca la reînnoirea contractului să soliciți achiziția unui telefon mobil în pachetul noului abonament. 

Probabil furnizorul tău de telefonie mobilă îți expune periodic posibilitatea de a achiziționa un telefon mobil nou în baza abonamentului lunar. Asta nu înseamnă însă că ești obligat să îți alegi un telefon nou. 

Poți beneficia de serviciul de telefonie mobilă și internet fără a plăti pentru un telefon mobil nou.

Când alegi să îți cumperi un telefon mobil cu abonament, este foarte probabil să te concentrezi cel mai mult pe alegerea telefonului, încercând să îl iei la cel mai mic preț lunar. 

Analizează însă cu atenție și oferta de servicii cu care vine la pachet. Asigură-te că beneficiezi de viteza la internet de care ai nevoie și serviciile de telefonie care să nu te determine să plătești costuri suplimentare lunar. 

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo