Logo Economo

Politica de confidențialitate

Societatea noastra, S.C. AGGREGATION TECHNOLOGIES S.R.L. cu sediul în 169 A, Calea Floreasca, Cladirea A, Etaj 4, Sector 1, 014459, București, România s-a angajat să respecte viața privată a utilizatorilor site-ului proprietatea noastră, www.economo.ro. Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care a intrat în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila.

Politica de confidențialitate

 

Societatea noastră, AGGREGATION TECHNOLOGIES S.R.L. o societate cu răspundere limitată cu sediul în Calea Floreasca nr. 169A, Corp A, Etaj 4, Camera Aristotel, Biroul 2082RESCO-WORK07, Sector 1, 014459, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/15867/2021, cod unic de înregistrare 44900322, (denumită în continuare „Aggregation Technologies”) s-a angajat să respecte viața privată a utilizatorilor site-ului web proprietatea noastră, www.economo.ro („Site-ul”).

Politica noastră de confidențialitate („Politica”) se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor („GDPR”), aplicabil începând cu 25 mai 2018 și care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum și pe legislația națională aplicabilă.

Această Politică se aplică pe Site-ul pe care vă aflați, www.economo.ro administrat de Aggregation Technologies și descrie modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate, utilizate și transmise de către Aggregation Technologies și de către societatea AGGREGATION INSURANCE ASISTENT ÎN BROKERAJ S.R.L., o societate cu răspundere limitată cu sediul în Calea Floreasca nr.169A, Corp A, Etaj 4, Biroul 2083 RESCO-WORK 03, Sector 1, 014459, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/19691/2021, cod unic de înregistrare 45207767, (denumită în continuare „Aggregation Insurance”), în calitate de operatori de date, atunci când utilizați Site-ul.

Deși puteți accesa conținutul Site-ului fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați, conform scopurilor prezentate în continuare.

1.     CE TIP DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM, ÎN CE SCOPURI ȘI ÎN BAZA CĂROR TEMEIURI?

Atunci când utilizați Site-ul, este posibil să ne furnizați în mod direct datele dumneavoastră cu caracter personal (pe Site, prin e-mail, prin intermediul rețelelor de social media sau alte canale de comunicare), sau este posibil să colectăm indirect unele dintre datele cu caracter personal care fac referire la dumneavoastră, precum adresa IP, data și ora acceptării diverselor formulare de pe Site. Anumite date vor fi colectate și de la partenerii noștri care furnizează serviciile disponibile pe Site.

De asemenea, pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră în utilizarea Site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de căutare, indexare sau social media sau date provenind de la cookie-urile de pe Site, sau furnizate de partenerii noștri acolo unde prevederile legale permit acest lucru.

Vom prelucra datele cu caracter personal în următoarele scopuri, în baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea:

1.1. Crearea și utilizarea unui cont pe Site

Scopul prelucrării: În procesul de utilizare a Site-ului aveți posibilitatea de a crea contul dumneavoastră personal online. Aggregation Technologies va prelucra datele dvs. pentru crearea și utilizarea contului pe Site.

Datele prelucrate în acest scop reprezintă o obligație contractuală/necesară în vederea încheierii unui contract cu societatea. În cazul în care nu furnizați datele cu caracter personal, nu veți putea crea un cont pe Site și nu veți putea utiliza toate funcționalitățile puse la dispoziție de Site.

Categoriile de date prelucrate: Nume, prenume, adresa de e-mail, parola, informații despre serviciile și produsele accesate pe Site.

Temeiul prelucrării: Prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract încheiat cu dvs. (termenii și condițiile disponibile pe Site).

Durata stocării datelor: Putem sa păstrăm datele dvs. cu caracter personal asociate contului dumneavoastră de utilizator pe perioada în care contul dvs. este activ și pentru o perioadă ulterioară de 3 ani necesară protejării drepturilor societății Aggregation Technologies. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că ștergerea contului nu va conduce automat la ștergerea datelor cu caracter personal pe care le deținem legat de dumneavoastră, ci pentru o astfel de ștergere este necesar să vă exercitați dreptul de ștergere conform secțiunii 6 de mai jos;

1.2. Comunicări de marketing

Scopul prelucrării: Aggregation Technologies va prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru transmiterea de comunicări comerciale cu privire la ofertele, promoțiile, produsele și serviciile oferite de compania noastră sau de partenerii noștri acreditați, precum societăți de asigurare, companii de brokeraj partenere, furnizori de servicii de telefonie sau internet în banda largă, furnizori de servicii de utilități, furnizorii de produse de creditare, disponibile pe Site. Vă vom transmite comunicările de marketing pe e-mail și prin SMS la datele de contact furnizate pe Site.

Categoriile de date prelucrate: Nume, prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon, date privind bunurile asigurate, date privind identificarea contractantului sau beneficiarului serviciului ofertat sau contractat, conform și în limitele prevederilor legale în vigoare.

Temeiul prelucrării: Consimțământul dumneavoastră.

Durata stocării datelor: Informațiile colectate sunt stocate timp de 3 ani de la ultima interacțiune avută cu serviciile noastre dacă prevederile legale nu prevăd altfel.

Aggregation Technologies nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate în scopuri de marketing de către terți operatori sau transfer extern în afara Uniunii Europene („UE”).

1.3. Navigarea pe Site. Utilizarea cookie-urilor.

Site-ul www.economo.ro utilizează diferite tipuri de cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în utilizarea acestui Site. Aveți opțiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informații despre politica noastră de cookie sau despre cookie-urile utilizate și modalitățile de activare/dezactivare, vă rugăm să accesați acest link.

1.4. Răspunsul la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră

Scopul prelucrării: Aggregation Technologies va prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a soluționa și a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră, în funcție de canalul de comunicare prin care ne contactați (de exemplu prin e-mail sau prin intermediul formularelor de chat sau telefonic). Dacă subiectul corespondenței privește serviciile oferite de Aggregation Insurance, și această societate va prelucra datele dvs. pentru a vă răspunde la solicitare. Dacă echipa care răspunde de gestionarea mesajelor primite nu vă poate răspunde la întrebare, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastră altui serviciu internalizat sau externalizat de suport clienți. Veți fi informat prin e-mail care este acest serviciu și de faptul că cererea dumneavoastră va fi preluată de acel serviciu. Dacă aveți întrebări în legătură cu prelucrarea corespondenței dumneavoastră și a datelor cu caracter personal, le puteți include în mesajul pe care ni-l adresați.

Categoriile de date prelucrate: Nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de corespondență în cazul în care ne solicitați furnizarea unui răspuns la adresa respectivă, numărul de telefon și orice alte informații sau detalii pe care ni le veți putea furniza în cadrul corespondenței.

Temeiul prelucrării: Prelucrarea are la bază un interes legitim de a menține o bună relație cu utilizatorii Site-ului, permițându-ne să oferim răspunsuri la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră.

Durata stocării datelor: Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate pe durata necesară prelucrării și emiterii unui răspuns la solicitarea dumneavoastră și pe durata de timp necesară protejării drepturilor societății, ținând cont de legea aplicabilă, inclusiv de termenul de prescripție (3 ani).

1.5. Interacțiunile cu utilizatorii de social media

Scopul prelucrării: Aggregation Technologies utilizează de asemenea canalele de social media pentru a prezenta munca, serviciile și produsele noastre și vom prelucra datele dvs. cu caracter personal atunci când decideți să interacționați cu noi prin intermediul canalelor de social media. Utilizarea canalului specific de social media este evidențiată pe acest Site cu butoane specifice fiecărui canal. De exemplu, puteți urmări prezentările pe care le încărcăm pe pagina noastră de YouTube sau să urmăriți linkurile de pe Site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politică privind modul în care prelucrează datele dvs. cu caracter personal când accesați site-urile lor. De exemplu, dacă alegeți să vizionați unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimțământul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; dacă vă uitați la activitățile noastre pe Facebook vi se va cere consimțământul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări legate de utilizarea datelor dvs. cu caracter personal de către acele site-uri asociate canalelor media menționate mai sus, trebuie să citiți cu atenție politicile de confidențialitate ale acestora înainte de a le utiliza.

Categoriile de date prelucrate: Nume, prenume, imaginea, numele de utilizator, și, după caz, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte informații sau detalii pe care ni le veți putea furniza în cadrul corespondenței.

Temeiul prelucrării: Prelucrarea are la bază interesul legitim de a permite interacțiunea cu persoanele interesate de informațiile publicate pe profilurile de social media administrate de Aggregation Technologies și de a oferi un răspuns la întrebările, reclamațiile sau solicitările utilizatorilor adresate prin canalele de social media.

Durata stocării datelor: Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate pe durata necesară prelucrării și emiterii unui răspuns la solicitarea dumneavoastră și pe durata de timp necesară protejării drepturilor societății, ținând cont de legea aplicabilă, inclusiv de termenul de prescripție (3 ani).

1.6. Gestionarea, întreținerea și asigurarea funcționalității Site-ului, prevenirea și adresarea acțiunilor frauduloase

Scopul prelucrării: Aggregation Technologies va putea prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru gestionarea, întreținerea și asigurarea funcționalității Site-ului, precum și pentru prevenirea și adresarea acțiunilor frauduloase.

Categoriile de date prelucrate: Orice date furnizate în cadrul Site-ului sau în legătură cu serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Temeiul prelucrării: Prelucrarea are la bază interesul legitim în ceea ce privește gestionarea propriilor sisteme de comunicații și IT și de prevenire a acțiunilor frauduloase.

Durata stocării datelor: Pe durata derulării relației contractuale determinată de utilizarea Site-ului.

 1.7. Furnizarea serviciului de intermediere a asigurărilor, plasarea și gestionarea comenzilor

Scopul prelucrării: Pentru a face demersuri în vederea încheierii de contracte de asigurare cu Aggregation Insurance (sub marca Economo România), și în ce privește celelalte servicii cu Aggregation Technologies, cât și pentru executarea sau, după caz, reînnoirea unui astfel de contract, datele dumneavoastră cu caracter personal, vor fi colectate și prelucrate de către Aggregation Insurance și Aggregation Technologies. Datele vor fi prelucrate pentru prestarea serviciilor de asigurare (cotații, managementul riscului, ofertare, emitere, administrare polițe, memento plăți scadente, reînnoiri polițe, instrumentarea și soluționarea daunelor, exercitarea dreptului de regres și/sau, după caz, verificări în scopul prevenirii și identificării potențialelor fraude).

Datele vor fi prelucrate și în scop de marketing și scopuri statistice, în cazul în care vă exprimați consimțământul pentru acest scop.

Prelucrarea datelor este necesară și pentru scopul îndeplinirii unor obligații legale și cerințe ale Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) sau ale altor autorități.

Datele prelucrate în acest scop reprezintă o obligație contractuală/necesară în vederea încheierii unui contract și o obligație leaglă. Fără a avea la dispoziție datele dumneavoastră cu caracter personal necesare, Aggregation Insurance nu va putea să încheie polița de asigurare pe care o solicitați sau, după caz, nu va putea executa contractul de asigurare în care sunteți/veți fi parte/ale căror efecte se produc față de dvs., inclusiv dar fără a se limita la activitatea de plată a despăgubirilor. O eventuală prelucrare ulterioară în scopuri statistice se va face cu respectarea principiului reducerii la minim a datelor și, în măsura în care este posibil, va exclude prelucrarea datelor cu caracter personal, presupunând date agregate, care nu sunt utilizate în sprijinul unor măsuri sau decizii privind o anumită persoană fizică.

Categoriile de date prelucrate: Datele pe care le furnizați, precum datele de pe copia actului de identitate sau de pe alte documente de identificare, după caz, date privind sănătatea, imaginea dvs.

Temeiurile prelucrării: Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se face în baza:

·   termenilor și condițiilor disponibile pe Site, contractului de asigurare în care sunteți parte, pe care solicitați să îl încheiați sau în baza căruia solicitați o despăgubire sau, după caz, interesul legitim al Economo de a realiza un management al clienților in vederea subscrierii, precum și de a preveni acordarea nejustificata a plăților de despăgubiri;

·   consimțământul dumneavoastră conform Formularului de Acord în acest sens;

·   prevederilor legale aplicabile în legătură cu activitatea de intermediere a asigurărilor.

Durata stocării datelor: Datele dumneavoastră cu caracter personal colectate pentru încheierea contractului de asigurare, pentru executarea acestuia, inclusiv pentru acordarea de despăgubiri, vor fi reținute în baza de date Economo, pentru faza de ofertare 60 de zile de la data emiterii ofertei și după încheierea contractului, pe perioada în care dvs. sunteți contractant Economo, client, beneficiar al despăgubirii (inclusiv terț de contract, în condițiile în care efectele contractului se produc față de dvs.), la care se va adăuga perioada de timp în care datele sunt necesare pentru exercitarea de către Economo a drepturilor rezultând din contractul/contractele de asigurare și pentru îndeplinirea obligațiilor rezultând din legislație și din reglementările interne privitoare la stocare.

Vă rugăm ca, în cazul în care, în vederea încheierii sau executării unui contract de asigurare cu Aggregation Insurance, ne transmiteți (și) datele cu caracter personal ale altei persoane, să comunicați prezenta Politică persoanei respective și să luați Acordul acesteia, în cazurile aplicabile.

1.8. Furnizarea serviciului de intermediere de credite

Scopul prelucrării: Aggregation Technologies va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care ni le transmiteți în vederea furnizării serviciului de intermediere de credite, ca urmare a solicitării dvs. de credit. În acest scop, cu acordul dumneavoastră exprimat pe Site, inclusiv cu privire la formularele de consimțământ pentru fiecare partener creditor puse la dispoziție pe Site, Aggregation Technologies va transfera datele furnizate de dvs. pe Site și solicitarea de credit către partenerii creditori (bănci și instituții financiare nebancare (IFN)) selectați de dvs. pentru ca aceștia să vă furnizeze oferte de credit adaptate situației dumneavoastră. În acest scop, fiecare dintre partenerii selectați (pentru care v-ați exprimat acordul) va putea realiza interogarea bazelor de date administrate de societatea Biroul de Credit S.A. („Biroul de Credit”), ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală („ANAF”) și ale Centralei Riscului de Credit („CRC”) pentru a determina bonitatea și riscul de credit asociat dvs. Vă rugăm să aveți în vedere că numărul de interogări efectuat la Biroul de Credit poate influența scorul furnizat de Biroul de Credit partenerilor creditori (FICO® Score). Datele dvs. de contact (adresa de e-mail și numărul de telefon) vor fi furnizate doar partenerului a cărui ofertă a fost selectată de dumneavoastră, pentru a vă putea contacta în legătură cu încheierea contractului de credit. Partenerii creditori vor transmite către Aggregation Technologies informații privind statusul încheierii contractului de credit, această informație fiind necesară pentru executarea contractelor pe care le avem cu partenerii.

Pentru că este posibil ca ofertele de credit să nu poată fi furnizate de partenerii creditori instant după completarea datelor pe Site, Aggregation Technologies vă va comunica ofertele de credit furnizate de partenerii creditori și orice comunicări în legătură cu serviciul de intermediere de credite pe e-mail și în contul de pe Site (atunci când dețineți un cont pe Site). Cu acordul dvs., vă vom putea contacta pentru a vă transmite ofertele de credit și prin SMS sau telefonic.

Din perspectiva protecției datelor cu caracter personal, vă rugăm să aveți în vedere faptul că partenerii creditori sunt la rândul lor operatori de date cu caracter personal, care sunt în mod independent și separat răspunzători pentru modul în care vă prelucrează datele. Aggregation Technologies acționează ca operator asociat împreună cu fiecare partener creditor cu privire la datele colectate pe Site și transmise partenerilor în vederea furnizării de către aceștia a unei oferte de credit adaptată situației dvs. Lista partenerilor creditori este cea disponibilă pe Site la finalizarea completării datelor pentru solicitarea ofertelor de credit.

Cu privire la orice alte operațiuni de prelucrare pe care partenerii creditori le efectuează asupra datelor, inclusiv dar fără a se limita la: orice consultări a bazelor de date ale Biroului de Credit, ANAF, CRC, și pentru orice prelucrare de date cu caracter personal realizată în vederea generării ofertei de credit, pentru orice acțiuni și demersuri realizate pentru pregătirea ofertei de credit și în legătură cu încheierea, executarea sau încetarea contractului de credit sau îndeplinirea oricăror obligații legale ale partenerilor, precum și pentru obligații proprii de stocare sau prelucrarea în scopuri de marketing, aceștia vor acționa ca operatori de date cu caracter personal separați și independenți. Pentru detalii despre prelucrările de date efectuate de către partenerii creditori, vă rugăm să consultați informațiile puse la dispoziție de către aceștia sau să le soliciți direct lor respectivele informații.

[Este posibil ca Aggregation Technologies să acționeze și ca persoană împuternicită a partenerilor creditori, dacă aceștia solicită colectarea anumitor documente sau date, pe care le vom prelucra în numele și pe seama acestora.]

Unele dintre datele prelucrate în acest scop reprezintă o obligație contractuală/necesară în vederea încheierii unui contract cu societatea. În cazul în care nu furnizați datele cu caracter personal, nu veți putea beneficia de serviciile oferite pe Site.

Categoriile de date prelucrate: Detalii privind creditul de care sunteți interesat/ă, nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, date din cartea de identitate/pașaport, informația privind expunerea politică, nivelul de studii, starea civilă, numărul de copii, adresa de domiciliu, informații privind veniturile, profesia, informații legate de angajare, cheltuielile lunare, informații privind deținerea unei mașini și valoarea lunară a facturii de telefon, informații despre existența unor alte credite contractate, ofertele de credit furnizate de partenerii creditori, informații privind statusul încheierii contractului de credit cu partenerul creditor, adresa IP, data și ora acceptării formularelor de consimțământ. Partenerii creditori nu vor furniza către Aggregation Technologies nicio informație privind rezultatul interogărilor oricăror baze de date realizate în procesul de stabilire a ofertei.

Temeiurile prelucrării: Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se face în baza:

·   termenilor și condițiilor disponibile pe Site (contractul încheiat cu dvs.);

·   consimțământul dvs. exprimat pe Site (inclusiv pentru formularele de consimțământ pentru ANAF, CRC și Biroul de Credit așa cum au fost solicitate de fiecare partener creditor) pentru a transmite datele dvs. cu caracter personal către partenerii creditori;

·   consimțământului dvs. pentru a vă transmite ofertele de credit și prin SMS sau telefonic;

·   interesul legitim al Aggregation Technologies de a primii informații privind statusul încheierii contractului de credit pentru a verifica executarea contractelor pe care le avem cu partenerii.

Durata stocării datelor: Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate pe o durată de 3 ani.

2.    TRANSMITEREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Informațiile sunt divulgate terților doar în cazul în care acest lucru este absolut necesar pentru îndeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus și doar destinatarilor menționați, furnizori de servicii sau parteneri.

Astfel, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate către: autorități de stat (inclusiv instanțe, autorități fiscale), furnizori de servicii (inclusiv reasiguratori, furnizori de servicii de calculație a primelor, unități reparatoare, consultanți, experți, dezvoltatori de servicii IT, societăți de arhivare), partenerii creditori pentru furnizarea ofertelor de credit, intermediari, alte companii din Grupul Economo și alți destinatari împuterniciți expres de către noi, în conformitate cu prevederile legislației aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal și cu scopurile prelucrării.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi puse la dispoziție sau transmise către terți și pentru respectarea unei cerințe legale sau pentru protejarea drepturilor și activelor societăților noastre sau ale altei entități sau persoane, când putem divulga datele către avocați sau mediatori. De asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către terți achizitori, în măsura în care activitatea noastră ar fi transferată (în totalitate sau parțial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzacții.

3.    TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN STRĂINĂTATE

Datele colectate pe Site sunt găzduite la nivel fizic pe un server de web situat pe teritoriul UE, sub administrarea Aggregation Technologies care îndeplinește cele mai înalte standard de securitate acceptate la nivelul industriei. Nu vom transfera datele dvs. cu caracter personal în afara UE.

4.    LUAREA DECIZIILOR ÎN MOD AUTOMAT ȘI CREAREA DE PROFILURI ÎN MOD AUTOMAT

Datele cu caracter personal la care se face referire în prezenta Politică nu sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care să producă efecte juridice care vă privesc sau care să vă afecteze în mod similar într-o măsură semnificativă, care să fie realizate de Aggregation Technologies sau Aggregation Insurance. Este posibil însă ca partenerii creditori să utilizeze astfel de procese pentru pregătirea ofertei lor de credit și vă rugăm să consultați informațiile puse la dispoziție de către aceștia în acest scop.

5.     PRELUCRAREA DATELOR PERSOANELOR CU VÂRSTA DE PESTE 18 ANI

Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate în această Politică se referă exclusiv la persoane care au cel puțin vârsta de 18 ani. Utilizarea serviciilor de pe Site de către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani este interzisă.

Nu colectăm, nu păstrează și nu folosim cu bună-știință date ale unor persoane cu vârsta sub 18 ani. În cazul în care, în ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totuși loc, o vom înceta odată ce observăm faptul că utilizatorii nu au împlinit vârsta menționată mai sus.

6.    DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Aveți următoarele drepturi ce rezulta din GDPR în legătură cu datele dvs. cu caracter personal:

·   Dreptul de Acces – puteți solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, respectiv confirmarea cu privire la faptul că datele cu caracter personal referitoare la dvs. sunt sau nu prelucrate și informații referitoare la acestea, inclusiv o copie a acestor date;

·   Dreptul de Rectificare sau de actualizare – puteți solicita corectarea datelor dvs. cu caracter personal care sunt inexacte sau incomplete;

·   Dreptul de Ștergere – puteți solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care se aplică unul dintre următoarele temeiuri: (i) atunci când datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageți consimțământul pe care se bazează prelucrarea și nu există alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime întemeiate care să prevaleze pentru prelucrare sau vă opuneți prelucrării în scopuri de marketing direct; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie să fie șterse pentru a respecta o obligație legală în temeiul dreptului UE sau al dreptului intern care se aplică societăților; (vi) datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferta serviciilor societății informaționale către copii (dacă este cazul).

·   Dreptul de Restricționare – puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care se aplică unul dintre următoarele: (i) contestați exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioada care să ne permită să verificăm exactitatea datelor dvs. cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegală și vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și solicitați în schimb restricția de utilizare a acestora; (iii) societatea nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar ele sunt solicitate de dvs. pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție; (iv) v-ați opus prelucrării în conformitate cu dreptul la opoziție, în așteptarea verificării dacă drepturile legitime ale societății prevalează asupra drepturilor dvs.

·   Dreptul la Portabilitate – puteți solicita primirea datelor dvs. cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod curent, prelucrabil automat și, în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnic, transferul acestora către o altă organizație, în cazul în care prelucrarea are la bază consimțământul dvs. sau executarea unui contract și se realizează prin mijloace automate;

·   Dreptul de vă retrage consimțământul. Acest drept se aplică numai dacă a fost colectat consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor. – vă puteți retrage oricând consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru care v-ați dat consimțământul, fără a aduce atingere legalității activităților de prelucrare realizate înainte de retragere;

·   Dreptul la opoziție – puteți să vă opuneți prelucrării datelor dvs. cu caracter personal care vă privesc, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, cu excepția cazului în care societatea demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea, precum și de a vă opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;

·   Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod similar într-o manieră semnificativă;

·   Dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România și de a vă adresa instanțelor de judecată.

Pentru orice solicitări pe care le puteți avea cu privire la exercitarea drepturilor menționate mai sus, inclusiv cu privire la retragerea consimțământului, precum și pentru a ne adresa orice alte întrebări privitoare la cele comunicate prin prezenta Politică, puteți să contactați la adresa de e-mail: info@economo.ro, în atenția Responsabilului cu Protecția Datelor și/sau la adresa poștală: Calea Floreasca nr. 169A, Corp A, Etaj 4, Camera Aristotel, Biroul 2082RESCO-WORK07, Sector 1, 014459, București, România,. De asemenea, în cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul acordat cu privire la scopul de marketing, aveți posibilitatea de a utiliza opțiunea „dezabonare” care este inclusă în fiecare comunicare de marketing.

7.     MODIFICĂRI

Este posibil să actualizăm această Politică la anumite intervale de timp pentru a reflecta, spre exemplu, modificări ale practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare. Vă vom notifica cu privire la orice modificări materiale sau substanțiale ale acestei Politici, spre exemplu prin publicarea pe Site sau prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ați furnizat-o, sau orice mijloace adecvate care să asigure o comunicare efectivă.

8.    DATE DE CONTACT

Pentru mai multe informații, sau dacă aveți întrebări sau reclamații cu privire la conținutul Politicii vă rugăm sa ne contacți la adresa de e-mail info@economo.ro. Vă promitem că vom trata cu toată seriozitatea eventualele solicitări, conform obligațiilor legale.

Versiunea [V.2.00]. Data ultimei actualizări: 13 noiembrie 2023

 

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
0748 877 779
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-51678, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/5065/1997, CUI: 9557790, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK-096.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo