Logo Economo
  • Informațiile despre vehicul

  • GDPR & Proprietar

  • Detalii asigurare

  • Oferte RCA

  • Sumarul ofertei

Oferte RCA

Obțineți o cotație RCA, personalizată și gratuită, pentru mașina dvs. și aveți șansa de a caștiga 400 lei!

Vezi aici regulament

Informațiile despre vehicul

sau

Alege o mașină (opțiune valabilă doar dacă ești logat). Dacă nu, poți începe cu un număr de înmatriculare

Autentificare

Tbi bank logo

Plata în 4 rate 0% dobândă Asigurări de până în 2000 lei

Cum calculez online prețul asigurării auto RCA?

Polita RCA este o asigurare obligatorie fără de care nu poți circula cu mașina pe drumurile publice. Este probabil prima asigurare la care te gândești când vine vorba de mașină. Pentru a afla care sunt ofertele de asigurare RCA pentru masina ta trebuie doar sa accesezi Economo.ro , completezi formularul si primesti  lista de tarife pentru valabilitate de la 1 luna pana la 12 luni . 

Cum cumpăr RCA ieftin online - asigurare auto obligatorie?

Cauti cea mai rapidă cale de a încheia o poliță RCA, la cel mai mic preț? Preferabil online, direct la tine acasă fără prea multe calcule și bătăi de cap? Dacă primul tău gând este să închei un RCA ieftin online, ai ajuns unde trebuie! Economo.ro îți oferă un calculator online rapid care te ajuta doar prin cateva clickuri sa primesti o lista de tarife disponibile  pentru tine, pentru ca ție să îți fie cât mai ușor să alegi. După completarea formularului poti alege oferta RCA dorita. Vei primi  o listă cu tarife, afli cât costă să te asiguri la fiecare companie din piață și alegi.  Atat de simplu! Poți merge la un asigurator pe care îl știi și să ceri o ofertă standard de preț – cel mai mic preț de RCA pe 1 lună sau pe un an pe care acesta îl are – dar este posibil să descoperi apoi că ai plătit până și dublu decât ai fi plătit la altă companie de asigurări. Tarifele variază mult de la o companie la alta, în funcție de o mulțime de criterii pe care specialiștii fiecăreia le iau în calcul: vârsta și experiența ta, adresa , istoricul tău de daune, clasa de bonus-malus, datele tehnice ale vehiculului asigurat ,etc. Lista cu tarifele RCA 2023 este posibil să te surprindă puțin, pentru că prețurile au crescut în acest an. Tocmai de aceea, pentru un RCA ieftin online pentru mașina ta trebuie să folosești un comparator de prețuri integrat, cum este cel oferit de Economo.

Puteți incheia asigurarea RCA cu valabilitate de 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni

Principalul avantaj al folosirii calculatorului pus la dispoziție prin Economo este acela că poți avea cel mai ieftin RCA la tine acasă oricând ai nevoie. Nu trebuie să astepți să se deschidă agenția asiguratorului cel mai apropiat sau să își înceapă programul de lucru brokerul tău de asigurare Tocmai pentru că acum este atât de simplu să închei o asigurare obligatorie chiar de la tine de acasă și  pentru că prețurile au crescut, mulți șoferi aleg să încheie o poliță RCA pe 6 luni, mai degrabă decât pe un an. Atenție însă! O simulare a tarifelor RCA pentru 2023 îți poate arăta, printr-un calcul simplu, că un RCA ieftin pe 6 luni poate costa cât unul pe un an sau poate avea un preț foarte apropiat, care nu justifică alegerea unei perioade mai scurte de asigurare.

Cum obțin un tabel de prețuri RCA din care să aleg?

Pentru un tabel cu prețuri din care să alegi cel mai ieftin RCA pe 1 lună, 3 luni, 6 luni , 9 luni sau 12 luni pentru mașina ta, poți folosi rapid calculatorul Economo, pe care îl poți accesa la fel de simplu de pe telefon sau laptop. Sunt câteva date simple pe care trebuie să le introduci, despre tine și mașina pentru care vrei să închei asigurarea și un tabel de prețuri se generează automat. Obții astfel o simulare a unei liste de tarife pentru 2023 care te ajută să alegi cea mai ieftină asigurare. Înainte de a alege oferta RCA, este bine să te informezi cu privire la asiguratorii din tabelul de prețuri. Cel mai ușor este să cauți informații despre RCA pe forumuri sau direct prin Google. Poți găsi pe forumuri topicuri de tipul ”asigurare ieftină probleme la daună” din care să afli dacă încheierea unei polițe de asigurare la un anumit asigurator îți poate da bătăi de cap. Atunci este posibil să decizi că nu merită să închei cea mai ieftină asigurare.

Datele necesare pentru calculul asigurarii RCA

Sunt câteva date simple pe care trebuie să le introduci, despre proprietar și mașina pentru care vrei să închei asigurarea. Un tabel de prețuri se generează automat. Obții astfel o simulare a unei liste de tarife pentru 2023 care te ajută să alegi cea mai ieftină asigurare.

Poți avea cel mai ieftin RCA 2023

Digitalizarea și faptul că totul trece în online treptat fac să existe calculatoare  cum este acesta oferit de Economo. Un calculator online este cu o cale rapidă și sigură de a obține cel mai ieftin RCA pentru 1 lună,3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni. Asiguratorii incluși în lista de tarife sunt autorizați și verficați de Autoritatea de Supraveghere Financiară - ASF iar tarifele sunt reale, practicate în acel moment de societățile de asigurare. Atenție! Dacă folosești calculatorul RCA pentru o simulare a listei de prețuri și nu realizezi și achiziția în acel moment, sunt șanse ca a doua zi prețurile să difere puțin. Cel mai mic preț de astăzi poate să nu fie același și mâine, iar asiguratorul care acum îți oferă cel mai bun tarif pentru 2023 este posibil să se schimbe a doua zi.

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo