Logo Economo

Ofertă internet și televiziune

Internet și TV de la același furnizor – compară ofertele și vezi dacă un mix de servicii te avantajează

 

Vezi ofertele

Cele mai bune pachete de televiziune și internet

 

Internetul si televiziunea sunt două servicii fără de care viața noastră nu ar fi la fel. Dacă vrei să simplifici lucrurile, ideal este să ai același furnizor pentru amândouă. Trebuie să te asiguri că oferta primită este cea mai bună de pe piață. 

 

 

Internet și televiziune – același furnizor

 

Să alegi același furnizor de televiziune și internet poate fi o idee bună. Poți avea câteva avantaje care nu sunt de neglijat.  

Prețul: De regulă, dacă alegi un pachet care combină cele două servicii, beneficiezi de un preț mai bun decât dacă iei televiziunea și internetul prin contracte separate. 

În România, marii furnizori de internet și TV oferă pachete de servicii plecând de la 10 euro pe lună. Astfel de oferte includ internet de 500 sau 1000 Mbps și pachet maxim de televiziune, cu până la 200 de canale (HD și 4K). 

Comoditatea: Este mai simplu să gestionezi un singur contract cu un furnizor decât mai multe. Facturi, termene de plată, eventuale reclamații, bonusuri pe care le poți primi pentru că ești client fidel. 

Mulți furnizori oferă cadouri clienților care îi aleg pentru ambele servicii. Televizoare, aspiratoare, abonamente la platforme de filme sunt doar câteva exemple.

 

La ce elemente ale ofertei trebuie să fii atent

 

În primul rând, folosește comparatorul de la Economo pentru a vedea ce furnizori au acoperire în zona ta și care sunt principalele lor oferte. Pentru a lua o decizie finală trebuie să iei în calcul câteva elemente:

  • Ce este mai important pentru tine? Numărul de canale disponibile prin serviciul de televiziune sau viteza la internet? Este posibil ca unele oferte să reprezinte un compromis pentru una dintre aceste componente;

  • Pe ce perioadă vrei să închei contractul? Este posibil ca anumiți furnizori să aibă drept clauză încheierea unui contract pe mai mult de un an, cu clauze de penalizări în cazul în care vrei să renunți la ele înainte de a se încheia;

  • De ce echipament ai nevoie? Este posibil ca unii furnizori să perceapă taxe pentru schimbarea echipamentelor de care ai nevoie pentru a avea de la ei si internet și servicii de televiziune.

 

Furnizori care oferă ambele servicii

 

În momentul în care vrei un singur furnizor pentru televiziune și internet, trebuie să te orientezi spre ofertele furnizorilor mari de la noi din țară. Ei sunt cei care au acoperire mai mare pe ambele segmente de servicii. DIGI, ORANGE și VODAFONE sunt printre cei mai importanți furnizori care îți oferă combinații de servicii de TV și internet la prețuri accesibile consumatorilor casnici.

Poți verifica ofertele lor accesând comparatorul de la Economo.

Dacă te interesează o astfel de ofertă pentru persoană juridică, cel mai bine este să ceri oferte personalizate de la furnizorii pe care ți-i dorești. 

Întrebări frecvente:

De regulă, marii furnizori de televiziune și internet pot să mai adauge în oferta lor și servicii de telefonie fixă și/sau mobilă.

Da, dacă ești în zona de acoperire a unor furnizori și preferi pentru internet unul diferit de cel pe care îl ai pentru televiziune, poți avea două contracte separate. 

Comparatorul de la Economo ajută cu atât mai mult în astfel de situații în care nu vrei să alegi o ofertă customizată deja de furnizor și vrei să vezi care e cel mai bun preț pe care îl poți obține pentru serviciile de care ai nevoie cu adevărat.

Riscurile sunt mici, dar ele pot însemna:

  • Că ești tentat să alegi un pachet mai mare de canale de televiziune decât poți urmări în mod real, ceea ce înseamnă că poți plăti mai mult nejustificat; 

  • Că este posibil să alegi un pachet cu un internet de viteză mai mică decât ai vrea, doar pentru că îți place mai mult componenta de televiziune, sau un pachet de televiziune mai mare decât folosești, doar pentru că vrei internet cu viteză mai mare;

  • Desigur, există și riscul de a te lăsa tentat de oferte speciale de moment pentru a te lega printr-un contract pe mai mult de un an la servicii pe care nu el folosești la întreaga lor capacitate. 

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo