Logo Economo

Oferte telefoane mobile

Oferte la telefoane mobile – cumpără cel mai nou model de telefon mobil

Vezi ofertele

Cele mai bune oferte la telefoane mobile

 

Prețurile telefoanelor mobile au crescut foarte mult. Este drept însă că și performanțele lor depășesc adesea performanțele unor laptopuri. În plus, le folosim intens în viața noastră de zi cu zi.

 

 

Avantajele de a-ți lua telefon mobil la liber

 

Pe măsură ce prețurile pentru telefoanele mobile au crescut, tot mai mulți optează pentru a și le cumpăra pe cele mai ieftine. 

Poți să plătești un telefon de ultimă generație într-un an sau doi, cu rate de câteva zeci de euro, beneficiind, totodată, de servicii de telefonie mobilă și internet adecvate telefonului ales dacă optezi pentru o cartelă. 

Însă, pentru cei care vor mereu cel mai nou model de telefon, este cea mai simplă metodă de a se asigura că îl pot schimba oricând, la un preț lunar accesibil. 

Accesând comparatorul de prețuri de la Economo, găsești ușor cele mai bune oferte de telefoane mobile.

 

Criterii de alegere a unui nou telefon mobil

 

Când vrei un telefon mobil poate fi greu să îl alegi exact pe cel care ți se potrivește. Poți simplifica însă procesul, dacă ții cont de câteva criterii.

Sistemul de operare: Poate folosești de ani buni iOS și atunci știi că ai nevoie de un iPhone. Sau poate ești fan Android sau vrei să faci trecerea de la unul la altul. Pornește de la asta în alegerea telefonului mobil.

Procesor: procesorul unui telefon mobil contează dacă vrei să îl folosești pentru jocuri sau aplicații care îl suprasolicită. Asigură-te că alegi un telefon mobil care te ajută să îți satisfaci nevoile. 

Spațiul de stocare: toate aplicațiile, pozele ocupă spațiu în telefonul tău. Cu cât ai mai multe, cu atât ai nevoie de un spațiu de stocare mai mare. 32GB ar fi un minim necesar. Cu 64GB ar trebui să te descurci fără probleme.  

Display-ul: Vrei un telefon cu ecran mare? Contează rezoluția? Intenționezi să te uiți la filme sau să folosești aplicații de grafică pe el? Toate acestea contează.

Rezoluția camerei: dacă folosești telefonul doar pentru uzul tău personal de zi cu zi, poate nu este vital să ai cea mai bună cameră. Câteva filtre din Instagram pot ajuta. Mulți folosesc însă telefoanele mobile pentru fotografii de calitate, pe care le utilizează chiar la taskurile de la serviciu. Dacă ești unul dintre ei, probabil cauți un telefon mobil cu o cameră de calitate înaltă.

Baterie: în medie, luăm telefonul mobil în mână de 150 de ori pe zi. Asta înseamnă că îl utilizăm chiar mai mult decât realizăm. S-ar putea să fie important pentru tine să ai o baterie care să te țină o zi întreagă. Asta dacă nu vrei să ai la tine tot timpul și o baterie externă...

Prețul: Chiar dacă îl iei cu abonament, tot este un preț lunar pe care trebuie să îl achiți. Gândește-te cât îți permiți să plătești și îngustează aria de căutare în acest mod.

 

Furnizori de telefoane mobile

 

Dacă ai abonament la DIGI, ORANGE sau VODAFONE, știi deja că poți cumpăra telefoane mobile cu abonament. 

Majoritatea îți oferă posibilitatea de a încheia contracte pe 12 sau 24 de luni, timp în care achiți lunar atât serviciile de telefonie și internet, cât și prețul telefonului mobil ales. 

Cu toții au diverse oferte și promoții de care poți profita pentru a avea un telefon nou la cel mai mic preț. 

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo